Hur du får mer tid till det som du tycker om

Tid är något som vi inte kan få mer av hur mycket vi än skulle vilja det. Så att säga att du inte har tid för något är egentligen inte sant – för du har exakt lika mycket tid som någon annan. Men visst kan du ha saker att göra så att du inte riktigt hinner med det du egentligen mår bra av. Eftersom att det inte går att få fler timmar på dygnet så får man iställer vara tidseffektiv i vardagen. 

Oavsett om du vill ha mer tid till att spendera tid med bin eller inte så finns det olika sätt att vara mer tidseffektiv i vardagen. Det är väl ingen som egentligen vill städa, diska, klippa gräsmattan eller andra vardagliga saker som man behöver göra? När det kommer till det sistnämnda kan du köpa en robotgräsklippare från Gardenstore så att du kan ligga i solstolen eller göra något annat härligt istället för att gå runt med gräsklipparen.

Planering

A och O när du vill skapa dig mer tid är att planera. Planering hjälper dig att hålla koll på när du ska gör vad så att du inte behöver fundera på det i stunden. Om du till exempel redan vet att du ska slänga in en tvätt i tvättmaskinen imorgon kväll så behöver du inte lägga tid på att bestämma dig om du ska göra det eller inte. Du vet helt enkelt att du ska göra det och då sparar du tid.